Pokret „Svi za naš GRAD“ otvorio još jednu kancelariju; Vuković: Važno je da pobijedimo kako niko ne bi izgubio - Volim Podgoricu

Pokret „Svi za naš GRAD“ otvorio još jednu kancelariju; Vuković: Važno je da pobijedimo kako niko ne bi izgubio

Talas fantastične energije koja prati pokret “Svi za nas GRAD – dr Ivan Vuković” širi se svim dijelovima Podgorice. Danas je, nakon Zagoriča, Starog aerodroma i centra grada, uz prisustvo ogromnog broja građana, otvorena kancelarija u TC “Mall of Montenegro”.

“Ovo je mjesto još jedno okupljanja, druženja, pozitivne energije, i mjesto gdje će naši sugrađani moći da se detaljno informišu o tome šta ćemo mi kao aktuelna i buduća gradska uprava raditi na planu razvoja Podgorice u naredne četiri godine. I danas je, kao i svaki prethodni put, bilo je fantastično, sa puno naših sugrađana, sa entuzijazmom, optimizmom, sve u susret našoj velikoj pobjedi 23. oktobra. Važno je da pobijedimo da bi Podgorica nastavila intenzivno da se razvija, kako bismo sačuvali duh našeg grada, grada koji ne toleriše, nego slavi svoje razlike i grada koji je dovoljno veliki za svakoga ko ga voli, ko ga poštuje i ko želi da doprinese njegovom razvoju. Važno je da pobijedimo, kako niko ne bi izgubio”, zaključio je nosilac liste Pokreta “Svi za naš GRAD”, dr Ivan Vuković.

Sakupili smo preko 25.000 potpisa podrške našem pokretu, okupili više hiljada građana na prvoj konvenciji, ljudi fantastično reaguju na naš izborni program, na pozive našeg Call centra, svaka od otvorenih kancelarija bilježi ogromnu posjećenost svakog dana…. Sve ovo pokazuje koliko je superiorna naša politička ponuda i šta zapravo znači naša poruka “Svi za naš GRAD”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com