Bogdanović obezbijedio finansiranje kampa za djecu liječenu od karcinoma - Volim Podgoricu

Bogdanović obezbijedio finansiranje kampa za djecu liječenu od karcinoma

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović obezbijedio je sredstva za finansiranje sedmodnevnog boravka djece liječene od karcinoma u rehabilitacionom kampu na Ivanovim Koritima.

Kako se navodi u saopštenju Bogdanovićevog kabineta, riječ je o tradicionalnom programu koji je trebalo da se održi na području crnogorske Prijestonice.

Imajući u vidu informaciju da resorno ministarstvo nema mogućnosti da ove godine finansira održavanje kampa, Bogdanović je, cijeneći da je riječ o izuzetno važnom projektu koji mora biti nastavljen, u duhu odgovornog odnosa lokalne uprave i saradnji sa partnerima, obezbijedio finansiranje Kampa.

On će tokom narednih dana, kroz komunikaciju sa NVO Feniks i drugim zainteresovanim stranama, dogovoriti detalje o organizaciji predstojećeg kampa za djecu liječenu od karcinoma.

Novi ministar rada i socijalnog staranja Boris Marić koji je na tu funkciju došao kao predstavnik URE, odbio je da djeci oboljeloj od karcinoma plati sedmodnevni odmor na Ivanovim koritima, navodeći da tih sredstava nema u budžetu.

2 komentara

  1. The the next occasion I read a blog, Hopefully so it doesnt disappoint me about this. I am talking about, Yes, it was my choice to read, but I really thought youd have some thing intriguing to express. All I hear is actually a lot of whining about something you could fix if you ever werent too busy in search of attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com