Bošnjačka stranka izabrala novo rukovodstvo - Volim Podgoricu

Bošnjačka stranka izabrala novo rukovodstvo

Bošnjačka stranka izabrala je na konstitutivnoj sjednici Glavnog odbora potpredsjednike, generalnog sekretara, predsjednika političkog savjeta kao i novi saziv Predsjedništva BS. Na prijedlog predsjednika Ervina Ibrahimovića za potpredsjednike u narednom četvorogodišnjem mandatu su izabrani Jasmin Ćorović, profesor filozofije i logike i Damir Gutić, diplomirani ekonomista.

Za generalnog sekretara BS izabran je Admir Adrović, diplomirani ekonomista, koji je do sada obavljao funkciju poslovnog direktora, saopšteno je iz te partije.

Za predsjednika Političkog savjeta izabran je Suljo Mustafić, profesor književnosti, dugogodišnji poslanik i dosadašnji politički direktor BS.

“Glavni odbor je takođe izabrao i novi saziv Predsjedništva BS koji će, pored članova po funkciji, činiti Mersudin Gredić, diplomirani pravnik, Irfan Husović, diplomirani pravnik i Admir Šahmanović, magistar ekonomije”, saopšteno je iz te partije.

Članovi Predsjedništva po funkciji su predsjednik Ervin Ibrahimović, novoizabrani potpredsjednici, generalni sekretar i predsjednik političkog savjeta.

Ibrahimović je kazao da će Bošnjačka stranka u narednom periodu sublimirati iskustvo, znanje i političku viziju, koju je gradila prethodnih 15 godina, sa entuzijazmom, energičnošću i inovativnošću mladih kadrova.

“Smatram da stranka treba da počiva na temeljima koji su čvrstvo ugrađeni u bošnjačko biće i nacionalnu politiku i odgovornim pristupom prema novim izazovima, koje donosi aktuelni politički trenutak i izazovima sa kojima se moramo zrelo suočiti”, kazao je Ibrahimović.

2 komentara

  1. I discovered your blog site internet site on yahoo and appearance some of your early posts. Always maintain inside the good operate. I just extra increase RSS feed to my MSN News Reader. Seeking forward to reading far more on your part down the road!…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com