Branko Radulović psovao, prijetio i htio da bije Željka Ivanovića! - Volim Podgoricu

Branko Radulović psovao, prijetio i htio da bije Željka Ivanovića!

Potpredsjednik Skupštine Crne Gore i funkcioner Demokratskog fronta Branko Radulović juče ujutro je u prostorijama Vijesti izazvao incident i prijetio i vrijeđao direktora tog medija Željka Ivanovića, urednika političke redakcije lista Vladana Žugića, kolumnistu Brana Mandića i zamjenika glavnog urednika TV Vijesti Petra Komnenića, pišu današnji štampani mediji.

Branko Radulović je u prostorijama Vijesti tvrdio da ga je u jučerašnjoj kolumni Ivanović nazvao “konjem“, a više puta je uz psovke ponovio “imate sreće što nijesam ponio pištolj, jer bih vas pobio”, pominjući konkretna imena.

Radulović je došao u redakciju Vijesti i tražio Ivanovića ali on tada nije bio u prostorijama tog medija, pišu današnji mediji.  Nakon izrečenih prijetnji i psovki on je napustio prostorije Vijesti.

Glavni i odgovorni urednik Vijesti Mihailo Jovović je kazao da očekuje da se zbog ovog incidenta Radulović izvini, a ako to ne uradi, jer svako može da pogriješi, biće jasno da se položaj crnogorskih novinara i medija ne bi puno promijenio ako bi Radulović nekada došao na vlast, pišu Vijesti.

Dnevne novine su objavile da čelnici DF-a za komentar o ovom incidentu nijesu bili dostupni.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com