DF hoće prelaznu Vladu - Volim Podgoricu

DF hoće prelaznu Vladu

Kako je saopšteno iz DF-a, dogovoreno je da Front, njegovi konstituenti i Predsjedništvo vode jedinstvenu politiku u skladu sa programom te partije. 

“Konstatovano je da je neophodno zbog ukupne situacije u zemlji stvarati pretpostavke za prelaznu Vladu i u tom cilju je odlučeno da DF pokrene kampanju za njeno formiranje”, navodi se u saopštenju. 

U realizaciji tog cilja, kako se dodaje, DF je analizirao oblike metoda rada koje će primjenjivati uključujući i komunikaciju sa svojim članovima, sipmpatizerima i građanima. 

“DF će se zalagati da se uspostavi najširi opoziciono – građanski koncept neophodan za širenje antirežimskog otpora, kao i za druge oblike demokratskog i ustavnog djelovanja, koji ne isključuju pripremu i organizovanje masovnih građanskih protesta”, poručeno je iz te partije.

2 komentara

  1. Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I’ll make sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I will definitely comeback.

  2. After study several of the content on your own internet site now, and I really appreciate your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and are checking back soon. Pls look into my internet site also and figure out how you feel.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com