DF: Krivokapić, Bečić i Abazović zaboravili da kažu da vladu podržava samo 14 poslanika

Poslanik DF-a, Radoš Zečević, rekao je da Krivokapić, Bečić i Abazović nastavljaju da “srljaju iz greške u grešku” i da obmanjuju narod koji je pobijedio na izborima 30. avgusta.

“U svom zajedničkom saopštenju jedino su zaboravili da kažu istinu – da vladu podržava samo 14 od 41 poslanika parlamentarne većine. Ako je 14 veće od 27, onda povlačimo sve što smo rekli za ovaj trio fantastiko”, naveo je Zečević.

On je rekao da im treba oprostiti na toj konfuziji i panici, “jer su i oni svjesni da su isključivi krivci što je vlada spala na podršku 14 poslanika. I da u toj politici ima morala, dovoljno bi bilo da kažu upravo to – 14 je manje od 27.”

Zečević je kazao da je posebna sramota ove trojke je to što se pozivaju na narod koji je glasao 30. avgusta, a upravo su, kako je naveo, Krivokapić i Bečič prodali i izdali taj narod serijom poteza.

“Glasanjem za rezoluciju o Srebrenici, smjenom Leposavića, priznanjem lažne države Kosovo i čestitkama albanskim esktremistima, sankcijama Rusiji, izbjegavanjem da se potpiše Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom, napadima na Srbiju i Republiku Srpsku”, naveo je Zečević. On se osvrnuo na njihovu poruku da je nedopustivo uplitanje stranog faktora, navodeći da je „dobro da je trojka samokritična i da priznaju da su pod budnim okom nekih ambasada i da služe njihovim interesima.” “Podsjećamo i na svjedočenje izvjesne špijunske protuve Simijanovića o tome kako su on i njegovi nalogodavci sastavljali Krivokapićevu vladu i kako je spriječio da DF bude u vladi. Naš je posao da sad napravimo vladu bez bilo čijeg miješanja sa strane. A ako dogovora ne bude, onda će narod dati svakome po zasluzi”, zaključio je Zečević.

 
 
 
 
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button