DRAGOVIĆ: Nema odustajanja od programa Evropa Sad 2, niti od drugih predloga čiji smo autori - Volim Podgoricu

DRAGOVIĆ: Nema odustajanja od programa Evropa Sad 2, niti od drugih predloga čiji smo autori

PES sigurno neće povlačiti predloge čiji je idejni tvorac i autor, a neće odustajati ni od ekonomskog programa Evropa Sad 2, koji je osnova za bolji život i ekonomski prosperitet svih naših građana, saopštio je poslanik Pokreta Evropa sad (PES) Darko Dragović.

On se zahvalio kolegama iz DNP-a što ih, kaže, “podsjećaju na naša obećanja i predizborni program”.

“PES sigurno neće povlačiti predloge čiji je idejni tvorac i autor, a neće odustajati ni od ekonomskog programa Evropa Sad 2, koji je osnova za bolji život i ekonomski prosperitet svih naših građana. PES neće čuvati svoje funkcionere za koje budu postojali jasni dokazi i osnovana sumnja da čine krivična djela”, naveo je u reagovanju dostavljenom medijima.

Takođe, prema njegovim riječima, neće braniti bilo kome da koristi svoja ustavna ovlašćenja, pa i, kaže, “u dijelu promjene Ustava na način i u proceduri kako to Ustav Crne Gore predviđa”.

“Isto tako, PES neće mijenjati krivični zakon koji već predviđa da ne zastarijeva vođenje krivičnih postupaka za krivična djela korupcije i neće dozvoliti povratak DPS-a na vlast . Na osnovu stava DNP-a možemo da zaključimo da oni ipak neće napuštati vlast dok PES ostane onakav kakav je bio i do sada”, zaključio je Dragović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com