Knežević i Bulatović na Kongresu Putinove Jedinstvene Rusije - Volim Podgoricu

Knežević i Bulatović na Kongresu Putinove Jedinstvene Rusije

Predsjednik Demokratske narodne partije DNP Milan Knežević i predsjednik Političkog savjeta te stranke Predrag Bulatović pozvani su u Moskvu da u svojstvu gostiju Kongresa učestvuju u radu 15. Kongresa sveruske partije Jedinstvena Rusija, čiji je predsjednik Vladimir Putin.

U pozivu, koji potpisuje B.V. Grizlov, predsjednik Vrhovnog sovjeta Jedinstvene Rusije, između ostalog se navodi da predstojeći Kongres ove partije predstavlja važan datum u njenom radu, i da se 15. Kongres organizuje uoči izbora za Državnu Dumu Federalnog sabora Ruske Federacije, koji treba da se održe u septembru ove godine.

“U pozivu B.V. Grizlova takođe se navodi da će u okviru partijskog foruma biti organizovan Okrugli sto na temu “Svijet u 2016. godini. Izazovi i perspektive”, na kojem će, tokom diskusije o aktuelnim globalnim političkim i ekonomskim pitanjima, govoriti i gosti Kongresa”, saopšteno je iz DNP-a.

Grizlov, kako kažu u DNP-u, iskazuje očekivanja da će aktivno učešće predsjednika DNP Kneževića, i predsjednika Političkog savjeta DNP Bulatovića, dati dodatni impuls na planu razvijanja međupartijskog dijaloga Jedinstvene Rusije i Demokratske narodne partije, kao i da će pomoći daljem učvršćivanju veza i neposredne saradnje Rusije i Crne Gore.

Na 15. Kongresu Jedinstvene Rusije tokom glavnog dijela partijskog Kongresa, na planu međunarodnih aktivnosti, biće održana i svečana ceremonija potpisivanja Balkanskog memoranduma, čiji je Nacrt još u izradi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com