MEDOJEVIĆ: Krivi ide u Tokio, a ne registruje da je najveći sportista planete u Crnoj Gori - Volim Podgoricu

MEDOJEVIĆ: Krivi ide u Tokio, a ne registruje da je najveći sportista planete u Crnoj Gori

Najveći sportista svih vremena, ultimativni Bog tenisa, posle trijumfa na Vimbldonu, dolazi u Crnu Goru. Na Sveti Stefan, u Budvu, Herceg Novi. To bi u svakoj zemlji na svijetu bila top vijest. Svi državnici, gradonačelnici, mediji bi se otimali za sekund vremena najvećeg sportiste svijeta, kazao je danas predsjednik Pokreta za promjene, i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević.

 

Kako je istakao, Novak je odnos prema zemlji svojih predaka, svojih korijena pokazivao više puta.

“Od svih glamuroznih destinacija svijeta on je za svoje vjenčanje izabrao Crnu Goru i Sveti Stefan. Danas, kada je na vrhu svijeta, on opet dolazi u Crnu Goru”, dodao je Medojević.

On je upitao da li iko iz ove vlasti zna šta to znači.

“Kakav je to besplatni globalni marketing i promocija! Naš Krivi premijer, koji vjerovatno nije ni fizičko radio u školi, ide na otvaranje OI u Tokiju, ali ne registruje da mu je najveći sportista planete tu u Crnoj Gori”, naveo je Medojević.

Medojević je kazao da on da  je premijer odmah bi Novaku, njegovoj supruzi, djeci, ocu, majci, braći dao crnogorsko državljanstvo i pasoše, besplatni plac za kuću gdje god hoće u Crnoj Gori, besplatne lokacije za tenisku akademiju, punu podršku za organizaciju teniskih turnira u Crnoj Gori.

“Ako je već Novak, vaspitavan od svojih roditelja da je Crna Gora i njegova država, zašto mi ne bi rekli da je i Novak Đoković i njegova porodica naši. Zašto i mi ne bi bili ponosni da je jedan od nas, porijeklom iz Jasenova polja, najbolji sportista svijeta svih vremena”, dodao je Medojević.

Naglasio je da je ponosan i svaki Novakov uspjeh doživljava i kao uspjeh Crne Gore i Crnogoraca.

“Lično, Novak mi vraća izgubljeni osjećaj o viteškim, hrabrim, ponosnim, nepobjedivim Crnogorcima sa Carevog Laza, Vučjeg Dola, Grahovca, Čeva, Mojkovca…. Samo da pusti brkove i obuče crnogorsku nošnju… Samo jako. Osvoji zlato u Tokiju. Crna Gora je zvanično još u ratu sa Japanom”, poručio je Medojević.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com