OSIPANJE SNP-A: Ostavke Kaluđerovića i Gošovića - Volim Podgoricu

OSIPANJE SNP-A: Ostavke Kaluđerovića i Gošovića

Dugogodišnji funkcioneri SNP-a Velizar Kaluđerović i Neven Gošović na večerašnjoj sjednici podgoričkog odbora podnijeli su ostavke na sve strsanačke funkcije.

 

Ranije danas doskorašnji funkcioner SNP-a Aleksa Bečić podnio je ostavku na funkciju odbornika u Skupštini Glavnog grada.

“Obavještavam vas da sam i pored brojnih zahtjeva i insistiranja od stane građana da isto ne treba da učinim, u skladu sa najavom koju sam dao podnio ostavku na funkciju odbornika u Skupštini Glavnog grada”, naveo je Bečić u izjavi za medije.

On kaže da je ponosan na petogodišnji rad u Skupštini Glavnog grada.

“Izražavam zahvalnost na saradnji kolegama iz aktuelnog i prethodnog saziva, kao i Službi Skupštine, uz želje za uspjehom kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu. Naravno, moja odlučna borba za potrebe građana i nužne promjene se nastavlja sa još većim elanom nego do sada. Podrška koju i ovih dana dobijam od građana svih vjera i nacija, različitih starosnih dobi i struktura na to me dodatno obavezuje i motiviše”, naveo je Bečić.

Podršku Bečiću pružio je značajan broj, uglavnom mlađih članova, koji su najavili da će slijediti njegov politički put.  

Ovo je drugi veliki unutarpartijski razlaz otkako je na čelo SNP-a došao Srđan Milić. Ranije su partiju napustili funkcioneri i članovi koji su smatrali da se treba pridružiti Demokratskom frontu. Na čelu ove grupacije su bili Predrag Bulatovič i Milan Knežević. 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com