Poslanici 17. februara o razrješenju Konjevića - Volim Podgoricu

Poslanici 17. februara o razrješenju Konjevića

Sjednica parlamenta na kojoj će se raspravljati o razrješenju ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića biće održana 17. februara, saznaje CdM.

Konjević je prošle nedjelje, nakon što je izglasano povjerenje Vlade u parlamentu i time zvanično došlo do razlaza Demokratske partije socijalista DPS i Socijaldemokratske partije SDP, uputio premijeru Milu Đukanoviću inicijativu za razrješenje sa funkcije ministra unutrašnjih poslova.

On je inicijativu nazvao politički odgovornim potezom, s obzirom na to da SDP, čiji je on potpredsjednik, nije glasala za povjerenje Vladi.

Nakon toga iz Vlade je saopšteno da će pokrenuti tu proceduru i već juče premijer Milo Đukanović poslao je Skupštini Crne Gore prijedlog za razrješenje Konjevića.

Kako je Konjević ranije rekao, za razrješenje ministra potrebna je ona većina koja je potrebna i da bi Vlada opstala.

Za razrješenja ministra unutrašnjih poslova potrebno je da glasa 41 poslanik.

2 komentara

  1. This is very interesting, You’re a very skilled blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your fantastic post. Also, I have shared your web site in my social networks!

  2. I am curious to find out what blog platform you have been utilizing? I’m experiencing some small security issues with my latest website and I would like to find something more secure. Do you have any suggestions?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com