RESOR VESNE BRATIĆ: Opredijelili smo sredstva za finansiranje Fakulteta za crnogorski jezik i književnost - Volim Podgoricu

RESOR VESNE BRATIĆ: Opredijelili smo sredstva za finansiranje Fakulteta za crnogorski jezik i književnost

Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta je, kako prethodnih, tako i ove godine, opredijelilo sredstva za finansiranje Fakulteta za crnogorski jezik i književnost, što i nije novina već naša obaveza, saopšteno je iz resora na čijem je čelu Vesna Bratić.

“Želimo da upoznamo crnogorsku javnost sa činjenicama i demantujemo riječi dekana Fakulteta za crnogorski jezik i književnost Adnana Ćirgića i njegovu izjavu da „već tri mjeseca MPNKS ne uplaćuje budžetske rate sa finansiranje Fakulteta.“ Jedina istina je da je FCJ slao mejlove za uplatu zaposlenoj koja je na bolovanju od 26. avgusta i uprava fakulteta je bila upoznata sa tom činjenicom. Danas, nakon što su se javili na ispravnu adresu, a to je služba finansija MPNKS, sva sredstva su im odmah uplaćena”, pojašnjavaju iz tog resora.

„Već vidjeni“, kažu iz MPNKS, najavljeni performans od strane gospodina Čirgića i nije nešto što ih iznenađuje.

“Pa ni njegova opsesija Ministarkom Vesnom Bratić i najvulgarnije vrijeđanje njenog lika i djela. Napominjemo da MPNKS i Ministarka Bratić neće učestvovati u podlim političkim igrama”, zaključuju se u saopštenju.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com