Upoređivati Crnu Goru i Monte Karlo je komično

To što je premijer Milo Đukanović uporedio Crnu Goru sa Monte Karlom je komično, ocijenio je portparol Socijaldemokratske partije Mirko Stanić.

Mirko Stanić

“Eto četvrt vijeka posle Kralja Bora Miranovića i čuvenog izbornog slogana “Mi znamo kako -Crna Gora ka Monako” i naš premjer kreće u istu tu komičnu kampanju. Monako ima 183.000 dolara tereta po ramenu građanina,  a naš građanin 25 puta lakši teret od 7.000 dolara. Ako naš “kralj” već mjeri visinu – rame uz rame – sa Princom od Monaka, onda je prinčevo na visini od dva metra, a našeg ” kralja” na puževoj visini od osam centimetra”, kazao je Stanić.

Još je, tvrdi on, teže takvu rečenicu izgovoriti u Herceg Novom.

“Koji konsantno propada u proteklih 25 godina i koji je od grada nobelovaca, umjetnika i naučnika postao grad uništenog turizma i još uništenije privrede. Ko ne vjeruje nama, nek pita hiljade radnika nekadašnjeg Prvoborca, HTB Boka, Mješovitog, Vinoprometa. Šminkanjem babe, ona neće postati djevojka, a kad stavite previše šminke to djeluje skaradno. Upravo takvu šminku stavlja premijer na ostatke nekada ozbiljne crnogorske privrede, koja je da podsjetimo –  izvozila bijelu tehniku, građevinske mašine, solarne panele, namještaj”, kazao je Stanić.

loading...

862 komentara

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com