POZNATO KO SU VLASNICI NAJLJEPŠIH BAŠTI I BALKONA U PODGORICI (FOTO) - Volim Podgoricu

POZNATO KO SU VLASNICI NAJLJEPŠIH BAŠTI I BALKONA U PODGORICI (FOTO)

Najljepša bašta Podgorice 2020. godine pripada porodici Vujačić iz Zete, a najljepši podgorički balkon ove godine uredila je i njeguje Ivana Matović iz podgoričkog naselja Zagorič.

Ovo je odlučio žiri ovogodišnjeg, šestog po redu, konkursa za izbor najljepše podgoričke bašte i balkona, koji su činili predstavnici organizatora, Turističke organizacije Podgorice, Prvog nezavisnog portala glavnog grada “Volim Podgoricu” i jedan nezavisni član.

Drugu i treću nagradu za najljepšu baštu ove godine osvojili su porodica Škatarić iz Zete, i porodica Simonović iz podgoričkog naselja Zabjelo, dok je u kategoriji balkona, druga nagrada pripala Nataši Pejović, a treća Mariji Popadić.

“Šesti po redu Konkurs za najljepše “korona” bašte i balkona Podgorice rezultirao je rekordnim brojem prijava vrijednih baštovana koji su doba karantina i epidemije iskoristili na najljepši mogući način”, kazala PR Konkursa, Aleksandra Kovačević.

Zbog vanrednih okolnosti uslijed epidemije koronavirusa, i poštovanja mjera NKT-a protiv širenje epidemije, organizatori su odlučili da ove godine ne obilaze bašte izabrane u uži krug, već da pobjednike proglase na osnovu dostavljenjuh fotografija.

Takođe, zbog složene epidemiološke situacije, organizatori su donijeli odluku da ove godine odlože svećano proglašenje pobjednika i uručivanje nagrada, dok se epidemiološka situacija ne stabilizuje.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com