Prava Budva: Bulent Kaya izrazio želju da privuče turske investitore u Crnu Goru

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Aleksandar Stijović razgovarao je sa poznatim turskim privrednikom i hotelijerom gospodinom Bulentom Kaiom koji se trenutno nalazi u posjeti Pravoj Budva.

-Razgovoru su prisustvovali predsjednik Prave Budva Aleksandar Franeta, član odbora direktora HG Budvanska rivijera Aleksandar Jeličić kao i odbornik Prave Crne Gore u skupštini opštine Budva gospodin Luka Liješević, koji su inicirali razgovor i u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i ministrom Aleksandrom Stijovićem pokrenuli institucionalnu saradnju-navode u saopštenju iz Prava Buidva.

Dodaju: “Razgovor je vođen na temu stranih investicija u turizam, poljoprivredu, energetiku i vodoprivredu gdje je gospodin Kaia izrazio želju da inicira ulaganja u pomenutim sektorima kaoi da privuče što veći broj poznatih turskih investitora u Crnu Goru”.

-Razgovor je bio veoma srdačan i konstruktivan sa obje strane i izražena je želja za što bržim nastavkom razgovora, kao i realizacijom dogovorenog. Gospodin Kaia je tom pilikom pozvao ministra Stijovića sa saradnicima, kao i predstavnike Prave Crne Gore – Prave Budva, u posjetu Istanbulu, na skup najpoznatijih turskih privrednika, medija i političara koji će se održati početkom novembra. Inače, gospodin Kaia je bio organizator i domaćin članovima delegacije Skupštine opštine Budva koji su prošlog mjeseca bili njegovi gosti u zvaničnoj posjeti Bodrumu-navodi Prava Crna Gora Budva.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com