Presuda Raziji Dacić za ubistvo maloljetnika 4. oktobra

Završnim riječima, pred vijećem sudije Vesne Kovačević u Višem sudu u Podglorici, okončano je suđenje Raziji Dacić iz Rožaja, koja se tereti za ubistvo maloljetnog B.V.

Tužilac je u završnoj riječi ostao pri navodima iz optužnice i zatražio da se Dacićeva oglasi krivom i kazni po zakonu.

Njen branilac advokat Novica Sekulović smatra da tužilaštvo nije ponudilo dovoljno dokaza da bi osumnjičena bila osuđena za krivično djelo koje joj se optužnicom stavlja na teret.

Sudija Kovačević najavila je izricanje presude za 4. oktobar.

“Nije moguće da je sada pokojni B.V. sam sebi nanio ubodno reznu ranu u lijevom dojkinom predjelu, a na to upućuju sudsko-medicinske karakteristike ove povrede – veličina, lokalizacija i smjer kanala rane”, tvrdio je pred sudom vještak Miodrag Šoć.

Razija Dacić se tereti da je 28. novembra 2019. godine u Podgorici u svom stanu na Starom aerodromu ubila B.V. kada ga je nakon prepirke ubola nožem u predjelu grudi nanoseći mu teške tjelesne povrede od kojih je preminuo.

Na pitanje branioca Sekulovića, vještak Šoć je naveo da je sila kojom je nanijeta povreda u dijelu lijevog dojkinog predjela B.V. imala jaki intenzitet i da je sada pokojnog mladića nožem ubolo neko drugo lice.

 

(Dan)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com