STANIVUKOVIĆ O SNIMKU: Snimak je star tri godine, zašto baš sada?

Na društvenim mrežama pojavio se snimak gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića na kome je prikazano kako izvjesna djevojka na Stanivukoviću uči da jaše.

Snimak je brzo postao viralan, a Stanivuković se oglasio ovim povodom i istakao da je snimak nastao prije tri godine.

ISPLIVAO SNIMAK: Djevojka u kancelariji jaše gradonačelnika Banja Luke (VIDEO)

Kako tvrdi, njegova namjena je da skrene pažnju sa afere koja potresa Republiku Srpsku.

Gradonačelnik Banjaluke postavio je pitanje zašto je video objavljen baš juče, obzirom da nije snimljen u Gradskoj upravi, kako su pojedini mediji naveli.

“Zašto ne prije pola godine ili godinu, ili za dvadeset dana? Zato što danas govorimo o najvećoj aferi koja potresa Republiku Srpsku, najvećoj aferi u poslednjih 20 godina i cilj je da se pažnja skrene sa te teme”, kazao je Stanivuković.

Šaljive video zapise koji su nastali u krugu prijatelja, kako je rekao, ima skoro svaka osoba, te je pitanje zašto je baš njegov toliko interesantan javnosti.

“Ali eto i po neki bliski prijatelj služi režimu, a režim je svestan koja opasnost mu preti od mene kao gradonačelnika. Ne bi me čudilo da ovakvih ličnih diskvalifikacija bude mnogo. Isto je bilo i sa videom na kojem vozim trotinet. Taj snimak nastao prije tri i po godine, a predstavljeno je da je snimljen sada, što apsolutno nije tačno”, poručio je on.

Fokus sada mora biti na goruću temu koja poslednjih dana potresa Banjaluku, a to je kiseonik koji se daje pacijentima, ocijenio je gradonačelnik.

Naime, postoje tvrdnje da firma koja uvozi kiseonik u Banjaluku nije registrovana.

“To sve jasno govori da je ovo najveći kriminal od kada postoji Republika Srpska i oni na to nemaju odgovor. Vratimo fokus na temu kiseonik. Svi mi imamo slobodno vrijeme, svoje greške i privatni život. Razlika je što moje greške mogu našteti samo meni, a njihov čitavom narodu”,  zaključio je Stanivuković.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com