“RADIO SAM SA MILENOM, NIKADA NIŠTA NISAM NASLUTIO”: Momčilo Otašević podržao koleginice

Glumac Momčilo Otašević jedan je od mnogih koji su podržali Milenu Radulović i Ivu Ilinčić i iznijeli svoj stav o aktuelnom slučaju Miroslava Mike Aleksića.

“Nisam dovoljno puta čuo podrška Mileni i Ivi, nisam dovoljno čuo svaka čast. Nisam apsolutno za bilo kakvo razišljanje držanja strane nekome ko je osumnjičen dok se ne završi taj proces. A do tada, ja svoju bezrezervnu podršku i ljubav i šta god mogu dajem Mileni i ivi. Jer je to moja obaveza, jer sam ja prije svega čovjek, pa njihov kolega i Milenin prijatelj, mogu reći. To je možda jedan od najhrabrijih ženskih činova koji sam ja vidio ili doživio u životu. To je za mene ovaj njihov čin sad. I šaljem im punu podršku. I mislim da se ni u kom slučaju ni jedna tortura, ni jedno nasilje, pogotovo prema ljudima mlađim od 18 godina, ne može tolerisati ni opravdati. Ne postoji nijedan mogući način da se traži za to opravdanje”, rekao je glumac, koji sa suprugom, hrvatskom glumicom Jelenom Perčin, ima dvoje djece.

“Ja sam otac jednog ženskog djeteta, očuh još jednog, imam ženu, majku, tetku, sestru… Ja samo mogu da budem na strani Milene, Ive i ostalih”, rekao je glumac koji je sa Milenom snimao seriju “Bilježnica”.

“Mi možemo da saosjećamo, a pakao koji su prošle znaju samo one. Naš posao jeste surov, ali ćeš se tim poslom baviti ili nećeš. Naše studiranje je surovo, ali to hoćeš da izdržiš ili nećeš. Nema potrebe za surove metode kroz cio taj proces. Nažalost, nisam šokiran, ali ne bih to usko povezao sa mojom profesijom. Kao odrastao čovjek razumijem da to vjerovatno postoji.”

“Jesam šokiran da se to dogodilo nekome koga ja znam, s kim sam imao priliku da radim, s kim sam toliko vremena razgovarao da ništa nisam nikad naslutio iz njene priče, da ništa tako nisam pomislio iz njene priče. Ali kad god je neko na probi bio neugodan prema mojim koleginicama, nikad nisam ćutao. Jer sam tako vaspitan, vjerovatno jer imam sestru, ali tako bi bilo i da nemam sestru.”

“Razgovarali smo o raznim temama. Razgovarali smo o mom eugodnom iskustvu koje sam imao. Milionima kilometara sam bio daleko od nečeg ovakvog. Nisam mogao ni da naslutim. Kad sam čuo konkretno za mnogo manje stvari, reagovao sam”, rekao je Momčilo.

“Niko nema pravo da im sudi, jako je hrabro da su progovorile. Ja samo mogu da budem na njihovoj strani, imaju svu moju podršku. Ovde je glavna tema žena, zato reagujte, drage žene, na svaki vid nasilja. Prijavite to. Nažalost, nisam iznenađen ovakvim slučajem, ima ih u svim profesijama”, istakao je gostujući u jutarnjem programu na televiziji K1, u koji se uživo uključio iz Zagreba.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button