Albanci nagradili “Gorske oči”

Hotelu “Gorske oči” sa Žabljaka uručena je plaketa Unije turističkih organizacija Albanije, koa je taj hotel proglasila najboljim za turiste iz te države.

Taj čin, u prisustvu više desetina albaniskih turista koji su protekli vikend proveli na Žabljaku, obavila je sekretarka Unije Albana Llukaj predajući plaketu upravnici hotela Milanki Blagojević.

“Počeli smo dolaziti na Žabljak prije 15 godina. Stari put, često neprohodan, prinudio nas je da na nekoliko godina budemo gosti Kolašina. Izgradnjom novog puta ponovo smo ovdje uz svo gostoprimstvo ovih ljudi ali i cijelog Žabljaka. Naša turistička klijentela odavde je uvijek otišla veoma zadovoljna. Tako lijepi utisci se šire u našoj zemlji i interesovanje za Žabljak i Durmitor raste. Svi mi iz Unije bili smo jedinstveni da ovaj hotel dobije priznanje jer su ga apsolutno zaslužili”, kaže predstavnik Turističke agencije “Albol” Škeljzim Tuzi.

Upravnica hotela “Gorske oči” Milanka Blagojević izražava zadovoljstvo zbog priznanja koje stiže sa turističkog tržišta koje ovaj hotel cijeni i više godina mu kroz partnerstvo ukazuje povjerenje.

“Godi ovao priznanje i doživljavam ga kao ocjenu da smo dobri domaćini. Logičan je slijed nastavka kontinuiteta saradnje a ja sa nadam da će ta turistička klijentela dolaziti češće i u većem broju”, kaže Blagojević.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button