SEKULIĆ: Uz blagoslov popa, ako izabereš da rodiš u određenoj opštini dobićeš 500 ili 1000 eura - Volim Podgoricu

SEKULIĆ: Uz blagoslov popa, ako izabereš da rodiš u određenoj opštini dobićeš 500 ili 1000 eura

Možeš biti sve što želiš ali, ipak, ako izabereš da rodiš u određenoj opštini dobićeš 500 ili 1000 eura, uz blagoslov popa, malo li je na ovu skupoću, kazala je poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Dragica Sekulić povodom najave ministra ekonomskog razvoja Jakova Milatovića o naknadama porodiljama u crnogorskim opštinama.

MILATOVIĆ SA JOANIKIJEM O MJERAMA ZA POVEĆANJE NATALITETA: Vjerske zajednice su nam snažni partneri na  ovom putu

“Interesuje me da li je neko provjerio u tim opštinama ima li ginekologa, možeš li dostojanstveno otići u dom zdravlja a da vas ne pregledaju sve na gomilu kao stoku”, napisala je Sekulić na Tviteru.

“Da li u tim opštinama ima radiologa, kako bi se jednom godišnje mogao izvršiti ultrazvuk dojke. Koliko je u tim opštinama parova koji su iskoristili sva prava za besplatne vantjelesne, a nemaju para da plate privatno… Ima li vrtića u tim opštinama i kakvo im je radno vrijeme”, pita funkcionerka DPS.

Na nekoliko pitanja zahtijeva odgovor.

“Ima li posla za žene u tim opštinama… Imaju li žene pravo na trudničko i porodiljsko… Kakvi su poslodavci prema ženama u tim opštinama”, dodala je Sekulić.

Kad ne znate sta biste više, navodi ona,  “posegnete za najpatrijahalnijom mjerom čašćavanja parom hodajućeg inkubatora i sve uz blagoslov.

2 komentara

  1. Dragice, (tebi a ni tvojoj časnoj porodici) nije primjereno da lupaš ovakve gluposti.

  2. 0va zena niti je mlada n8ti je jako stara. Ali ima neki izraz lica i facu kao da joj je 75 god. Odvratan lik, bez imalo produhovljenosti, ezlicna. Odlazi vise ne pravi skandale . Kao da si davolu sa parangala pobjegla

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com