Sergej se vratio i oduševio podgoričku publiku (FOTO/VIDEO) - Volim Podgoricu

Sergej se vratio i oduševio podgoričku publiku (FOTO/VIDEO)

Glavni grad je još jednom obradovao građanke i građane Podgorice, ovog puta koncertom Sergeja Ćetkovića. Mnogobrojni posjetioci uživali su na Trgu Svetog Petra Cetinskog uz dobro poznate melodije.

Uvijek ima treme kada nastupam, i to ne samo pred ovaj koncert u Podgorici koji je za mene specifičan, kazao je Sergej Ćetković pred večerašnji izlazak na binu.

„To moja prva publika i postoji velika doza odgovornosti. A, opet, s druge strane sam srećan što se vraćam pred svoju publiku“, dodao je on.

Iza njega je ljeto i brojni nastupi, za koje kaže da su bilu veoma uspješni.

„Puno koncerata smo imali po Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji… Zato se radujem što sam večeras u Podgorici i što odavde krećem dalje za Sarajevo, punih baterija, dobre i pozitivne energije koju želim da prenesem publici“, rekao je on.

Stanke neće biti, jer na jesen počinje novi niz koncerata kojim će promovisati sedmi album.

„Sada se polako pripremamo za izlazak novog CD-a poslije sedam godina, jer smo 2015. izdali šesti album ‘Moj svijet’. Nove pjesme – skoro pa gotove. Pripremaju se novi video spotovi, i nove priče koje će krenuti sa turnejom od jeseni“, najavio je Ćetković.

Foto: Mediabiro

Iako je skoro dvije deceniije stanovnik Beograda, uvijek se s radošću vraća rodnoj Podgorici. Kako ističe, primjetno je da grad raste, razvija se.

„Čitljiv je taj progres, jer svaki put kada se u nju vratim iz Beograda, u kome živim već 17 godina, stanem i gledam – otkud sad ova zgrada, ovaj kružni tok, ovaj trg… Sve pohvale za to. Ono što me posebno raduje je oživljavanje centra grada. Jedno vrijeme je bio ‘ugašen’ i ‘prestao da daje znake života’. Vidim da se sada polako vraća na velika vrata. Ja sam dijete centra Podgorice i veoma se radujem tome“, kazao je Ćetković.

Po njemu, kulturna ponuda grada ne zaostaje, ali smatra da tih događaja nikada ne može biti previše.

„Kulture nikada dosta. Ako nemamo kulturu da je predstavimo i da nešto ljudima poklonimo, od čega će onda učiti i što će prenijeti na ostale generacije? Apelujem na institucije da se bave predstavama, koncertima i mnogim drugim kulturnim dešavanjima“, zaključio je on.

Foto: Mediabiro

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com