SINDIKAT IZABRANIH DOKTORA: Bojkotovati sajam medicine u Podgorici, koristi se za za samopromociju čelnika u Ministarstvu zdravlja - Volim Podgoricu

SINDIKAT IZABRANIH DOKTORA: Bojkotovati sajam medicine u Podgorici, koristi se za za samopromociju čelnika u Ministarstvu zdravlja

Sindikat izabranih doktora Crne Gore danas je pozvao sve svoje članove na bojkot predstojećeg devetog sajma medicine u hotelu Cue u Podgorici.

“Sajam koji će se iskoristiti za samopromociju i dnevnice čelnih ljudi u Ministarstvu zdravlja neće time biti podržan od strane 90 odsto izabranih ljekara za odrasle iz cijele Crne Gore.Umjesto da Ministar Šćekic sa saradnicima Ćorić i Nikolić podnese ostavke za loše stanje u javnom zdravstvu kao i trend satanizacije bijelih mantila oni su se ipak odlučili da još jednom pokažu svoju stručnost i održe predavanje”, saopštili su iz Sindikata izabranih doktora.

Takođe, dodaju, razmatranje uvođenja obaveznih radnih subota za izabrane ljekare sa kojima je upoznat GO SIDCG dobiće svoj adekvatan odgovor.

“Naše strpljenje i razumijevanje je izigrano došao je trenutak za radikalnije poteze sa kojima će javnost u narednom period bit blagovremeno obaviještena”, poručuju usaopštenju.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com