SNP najoštrije osuđuje napad Cetinjana na premijera Zdravka Krivokapića i predstavnike Vlade

Socijalistička narodna partija Crne Gore najoštrije osuđuje današnji napad građana Cetinja na premijera Zdravka Krivokapića i predstavnike Vlade. 
 
“Ovakvo nedolično ponašanje prema državnim zvaničnicima, koji su došli da polože vijenac na grob kralja Nikole, ne služi na čast ni Cetinjanima, ni slavom ovjenčanom Cetinju, ali ni Crnoj Gori u cjelini. 
 
Podržavaoci bivše vlasti konačno moraju shvatiti da su se desile promjene u Crnoj Gori, i to kao izraz demokratske volje građana na izborima 30. avgusta, i početi da se ponašaju u skladu sa tim. Nikakve demonstracije, provokacije i pogrdne pjesme i povici to ne mogu izmijeniti”, navode iz SNP-a. 
 
Takođe, pozivaju na smirivanje strasti u Nikšiću i apeluju na sve učesnike izbora da učine sve što je moguće kako bi se uzavrela situacija u gradu stabilizovala. 
 
“Oči domaće i međunarodne javnosti su uprte u Nikšić. Vrijeme je da pokažemo da smo dovoljno napredovali u demokratskom i civilizacijskom smislu da nam se situacije kojima svjedočimo poslednjih dana ne bi ponavljale”, navode iz SNP-a. 
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button