SNP ŠAVNIK: Ukoliko se nastavi ovakvo “evropejstvo” Jakića, pitanje da li će do sljedećih lokalnih izbora biti opštine - Volim Podgoricu

SNP ŠAVNIK: Ukoliko se nastavi ovakvo “evropejstvo” Jakića, pitanje da li će do sljedećih lokalnih izbora biti opštine

Evropske vrijednosti koje zastupa aktuelno rukovodstvo opštine Šavnik na čelu sa predsjednikom Jugoslavom Jakićem su očito organizovana promjena prebivališta stanovnika drugih opština izvršenjem krivičnih djela, izborni inženjering i napadi članove biračkog odbora od strane istih tih pojedinaca dovedenih iz drugih opština, saopšteno je iz opštinskog odbora SNP Šavnik.

Kako su naveli, evropska vrijednost je vjerovatno i organizovani prevoz naouružanih birača iz drugih opština.

“Primitivizam bez presedana je dovođenje pojedinica iz kriminalnog miljea i omogućivanje istima da glasaju, napadaju biračke odbore i demoliraju biračka mjesta”, kazali su iz SNP-a.

Dodaju da, evropska vrijednost koju predsjednik Jakić nastoji da donese Šavniku predstavlja potpuno urušavanje finansijske održivosti opštine nezakonitim i neracionalnim trošenjem sredstava.

“Aktuelno rukovodstvo lokalne samouprave je kompletna sredstva koja je Vlada uplatila za izgradnju seoskih vodovoda utrošilo za predizborno krečenje privatnih stambenih objekata i druge usluge svojim pristalicama, ostavivši seoska domaćinstva bez osnovnog resursa za život i lišivši ih nade da će se konačno riješiti pitanje vodosnabdijevanja”, dodaju uu saopštenju.

Sve su to, ocjenjuju, vrijednosti koje ovoj opštini donosi korumpirana lokalna samouorava oličena u aktuelnom predsjedniku opštine.

“Ukoliko se nastavi ovakvo “evropejstvo” našeg predsjednika i njegovih poslušnika pitanje je da li će do sljedećih lokalnih izbora biti i same opštine”, zaključuu iz SNP-a.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com