(VIDEO) Sahranili bebu misleći da je mrtva, a onda se desilo čudo

Pošto nije razumio objašnjenje ljekara da nema šansi da beba preživi, He Jung je stigao kući i brzo počeo da otkopava svoje novorođenče. Na veliko iznenađenje svih, beba je još uvijek bila živa!

Kada je Li Ksiaojun osjetila oštar bol u stomaku u 6. mjesecu trudnoće, mislila je da ima spontani pobačaj. Ipak u pitanju je bio prerani porođaj. Lu je sačekala svog muža He Junga da je odvede u bolnicu. Kada je stigao pronašao je svoju suprugu kako u rukama drži njihovu ćerku, okružena krvlju.

Predosjećali su da će se desiti ono najgore i pojurili su u bolnicu, gdje su im doktori rekli da nema nade da će njihova beba preživjeti.

Luina majka je uzela bebu i odvela kući kako bi pripremili sahranu u svom dvorištu dok su Lu i njen suprug ostali u bolnici. Nekoliko sati kasnije doktor je došao da pogleda bebu i da utvrdi vrijeme smrti, a ako je još živa da vidi koje su šanse za preživljavanje. Na njegovo iznenađenje, beba je već bila sahranjena.

Pošto nije razumeo objašnjenje ljekara da nema šansi da beba preživi, He Jung je stigao kući i brzo počeo da otkopava svoje novorođenče. Na veliko iznenađenje svih, beba je još uvijek bila živa.

Hitno su bebu odveli u bolnicu gdje su doktori ustanovili da je beba rođena prije vremena. Beba je bila u bolnici tri dana, ali onda je porodica bila primorana da je odvede kući jer nisu imali novca za dalje liječenje i boravak.

Kada su kineski mediji objavili ovu priču o čudesnoj bebi, novine su zamolile sve ljude da pomognu i doniraju novac. Zahvaljujući ljudima dobre volje beba je vraćena u bolnicu i preživjela.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button