Ubistvo Duška Jovanovića: Tužiteljka pozvala Abazovića da saopšti saznanja o umiješanosti Lazovića - Volim Podgoricu

Ubistvo Duška Jovanovića: Tužiteljka pozvala Abazovića da saopšti saznanja o umiješanosti Lazovića

Viša državna tužiteljka Danka Ivanović Đerić pozvala je Dritana Abazovića da iznese svoja saznanja o umiješanosti Zorana Lazovića u likvidaciji glavnog i odgovornog urednika Dana Duška Jovanovića, saznaje portal Dan.
Podsjećamo da je Abazovića ranije pozvao Tužilaštvo da sasluša Lazovića u vezi ubistva Jovanovića.

ABAZOVIĆ: Lazović da kaže zna li šta o dogovorima za ubistvo Jovanovića

ABAZOVIĆ: Pozivam Tužilaštvo da sasluša Zorana Lazovića u slučaju ubistva Duška Jovanovića

“Pozivam nadležnog tužioca u slučaju ubistva Duška Jovanovića da sasluša Zorana Lazovića u vezi sa tim”, istakao je ranije Dritan Abazović, bivši premijer i lider Građanskog pokreta URA, dodajući da je veoma zahvalan što se promijenila tužiteljka koji je nadležna za ovo djelo.

Abazović je tom prilikom dodao da,,odgovorno tvrdi da će otkrivanje i procesuiranje ubica Duška Jovanovića i njegovih nalogodavaca pokrenuti politički zemljotres u Crnoj Gori i mnoge stvari koje su se desile neposredno prije i poslije tog nemilog događaja biće mnogo jasnije za nadležne organe”, navodeći da državnim organima stoji na raspolaganju ukoliko može biti od koristi.

Abazović je kazao da je ovo ubistvo glavnog i odgovornog urednika lista “Dan” najveći teg oko vrata pravde u Crnoj Gori.

“Tvrdim da je rješenje ubistva Duška Jovanovića jedino moguće u pronalasku ljudi koji bi mogli biti svjedoci-saradnici, a jedan od potencijalnih je i jedna osoba koja je trenutno u UIKS-u u Spužu” istakao je Abazović tokom sinoćnjeg intervjua u emisiji “Kontroverza” na Adria TV, dodajući da bi rješavanje slučaja ubistva Duška Jovanovića osvijetlilo istinu i u nekim drugim slučajevima gdje su ubijena neka druga lica.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com