Ugovorom o saradnji Univerziteta Crne Gore i Hipotekarne banke svim studentima UCG biće olakšana potraga za poslom - Volim Podgoricu

Ugovorom o saradnji Univerziteta Crne Gore i Hipotekarne banke svim studentima UCG biće olakšana potraga za poslom

Ugovorom o saradnji Univerziteta Crne Gore i Hipotekarne banke svim studentima UCG biće olakšana potraga za poslom

Potpisivanjem Ugovora o poslovnoj saradnji od strane rektora Univerziteta Crne Gore prof. dr Vladimira Božovića i glavnog izvršnog direktora Hipotekarne banke Esada Zaimovića, studentima Univerziteta Crne Gore će se omogućiti da naredne tri godine besplatno koriste platformu Jobiri i na taj način spremni uđu u fazu svog života koja obuhvata traženje posla i razvoj karijere.

Rektor Vladimir Božović se zahvalio predstavnicima Hipotekarne banke na izuzetnom poklonu koji će studentima Univerziteta Crne Gore, nakon završenih studija, omogućiti pripreme za tržište rada na što kvalitetniji način.

„To pokazuje, prije svega, društvenu odgovornost Hipotekarne banke, u smislu da brine o onoj populaciji koja nam je zaista najvrednija u društvu i koja će nakon formalno stečenog znanja na Univerzitetu, o čemu Univerzitet i te kako brine, steći određene vještine i sposobnosti kako bi se nosili sa svim izazovima koji postoje na sve zahtjevnijem tržištu rada“, kazao je on.

Rektor je ocijenio da je ovo značajan iskorak za Univerzitet, te prirodna nadogranja onoga što Univerzitet radi i dodao da  vjeruje da će biti od izuzetne koristi studentima Univerziteta Crne Gore kojima će se omogućiti lakša i jednostavnija prohodnost ka nekim drugim poslovima za koje se nada da će ih biti što više.

„Hvala još jednom predstavnicima Hipotekarne banke, zaista smatram da je ovo model uspješne saradnje, a oni su pioniri u ovom segmentu, što bi trebalo da bude otvoren poziv i podsticaj svim ostalima da se na neki način uključe. Vrijedno je pomagati Univerzitetu, jer Univerzitet će to sigurno vratiti ovom društvu i svim subjektima koji to čine“, zaključio je Božović.

Glavni izvršni direktor Hipotekarne banke, Esad Zaimović, izrazio je veliko zadovoljstvo što je potpisao Ugovor o saradnji sa Univerzitetom Crne Gore kojim se obavezuju da studentima Univerziteta omoguće besplatno korišćenje platforme Jobiri naredne tri godine.

„Želja nam je da damo svoj doprinos, kao banka koja se trudi da što više pokaže društvenu odgovornost i da na ovaj način doprinesemo da svi studenti Univerziteta Crne Gore, naši budući klijenti i naši budući zaposleni dobiju mogućnost da preko ove nove, moderne platforme, mogu koristiti prednosti i alate koje ta platforma omogućava“, kazao je on i dodao da je platforma najbolji način da se studenti upoznaju sa mogućnostima za dalje akademsko usavršavanje i za zaposlenje.

Zaimović je saopštio da se nada da je ovo samo početak uspješne saradnje sa Univerzitetom i poželio svim studentima da upotrebom Jobiri platforme postignu neki benefit za sebe, ali i za čitavo društvo.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com