Uhapšen član kavačkog klana, policija ga izvukla iz auta, bacila na pod i stavila mu lisice

Baranin A.J. (26) za kojim je raspisana međunarodna potrjertnica uhapšen je danas u Banja Luci zajedničkoj akciji službenika Uprave policije Crne Gore i policijskih sluzbenika Državne agencije za istrage i zaštitu i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske – Bosna i Hercegovina, saopštili su iuz policije.

On se potražuje po potjernici NCB Interpol-a Podgorica radi vođenja krivičnog postupka koji se protiv njega vodi zbog krivičnog djela stvaranje kriminalne organizacije i teško ubistvo u pokušaju.
“Naime, sumnja se da je ovo lice tokom jula i avgusta 2018. godine u Baru i Budvi, kao član kriminalne grupe koju su još sačinajvala lica O.A., N.E. C.D., M.D. C.E, N.M. i drugi, u granicama svoje odgovornosti, učestvovao u izvršenju teškog krivičnog djela, teško ubistvo izvršeno u pokušaju na štetu lica Đ.J.”, navodi se u saopštenju.

ATV prenosi danas da je pripadnik kavačkog klana uhapšen je u centru Banjaluke.

Kako otkriva izvor Srpskainfo, pripadnik Kavačkog klana uhapšen je na parkingu u blizini džamije Ferhadija.

“Riječ je o visoko pozicioniranom članu Kavačkog klana. Važi za osobu koja ima jak uticaj u ovoj grupi”, pojasnio je izvor Nezavisnih novina.

Očevici hapšenja su ispričali da su policajci izvukli osumnjičenog iz vozila, te bacili na parking i stavili mu lisice na ruke.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com