UHAPŠENA PLJEVLJANKA (32): Napala starijeg penzionera i otela mu 370 eura?

U Pljevljima je policija sinoć uhapsila tridesetdvogodišnju sugrađanku R.P. zbog osnovne sumnje da je počinila krivično djelo razbojništva.

„Dana 22.1.2021.godine oko 17,40h obavijestio je dežurnu službu CB Pljevlja građanin G.V (1962) iz Pljevalja da mu je u ulici Omladinska na kućna vrata došao komšija Đ.R (1938) sa tragovima krvi na sebi, govoreći nerazgovjetno, ali da je uspio da shvati da ga je neko fizički napao i opljačkao, te da je pozvao hitnu medicinsku pomoć. Odmah po prijemu obavještenja policijski službenici su izašli na mjesto događaja i isto obezbjedili do dolaska ekipe za vršenje uviđaja. Lice je od strane hitne službe Pljevlja preveženo u MC Pljevlja na dalje liječenje. Od Đ.R (1938) je u prostorijama MC Pljevlja prikupljeno obavještenje i došlo se do saznanja da ge ja u njegovom stanu koji se nalazi u Omladinskoj ulici fizički napala NN ženska osoba, nanijela mu povrede i tom prilikom mu otuđila 370 eura, kao i mobilni telefon nepoznate marke“, navodi s u saopštenju Centra bezbjednosti Pljevlja, kojeg je potpisao načelnik Dragan Slavulj.

O događaju je upoznat ODT u Pljevljima kao i Viši državni tužilac u Bijelom Polju koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu Razbojništvo, a policija je uradila uviđaj u Pljevljima u prisustvu osnovne tužiteljke u Pljevljima Nataše Bajčete.

„Radeći na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, policijski službenici su došli do saznanja da je izvršilac lice P.R (1989) iz Pljevalja, nakon čega je ista pronađena u ulici Breznička u Pljevljima i oko 22,30h lišena slobode i u zakonskom roku će biti sprovedena Višem državnom tužiocu u Bijelom Polje na dalju nadležnost”, zaključuje se u saopštenju.

Ona će uz krivičnu prijavu biti sprovedena Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button