UHAPŠENE DVIJE ŽENSKE OSOBE: Osumnjičene za nepostupanje po zdravstvenim propisima

Postupajući po operativnim informacijama policija je u Kolašinu kontrolisala putničko motorno vozilo kojim je upravljao A.V. iz Podgorice.

“U vozilu su se nalazila još dva lica, bezbjednosno interesantno lice Z.B. iz Kolašina te i ženska osoba M.M. koja je dala svoje podatke ali koja kod sebe nije imala identifikaciona dokumenta. Lica su dovedena u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Kolašin radi utvrđivanja identiteta i daljih mjera i radnji iz nadležnosti policije. Nakon prikupljanja podataka o ženskom licu utvrđeno je da je ona policijskim službenicima saopštila pogrešan identitet, te da se radi o licu T.R. (30) iz Republike Srbije.

Osim toga, kriminalističkom obradom utvrđeno je da u Kolašinu sa T.R. borave još dvije ženske osobe koje su locirane u jednom ugostiteljskom objektu u ovom gradu, a koje su bile u društvu sa bezbjednosno interesantnim licima D.J. iz Kolašina i N.R. iz Mojkovca. Ova dva ženska lica su dovedena u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Kolašin gdje je provjerama utvrđeno da je riječ o J.M. (21) i I.P. (46), obije iz Republike Srbije. Takođe je utvrđeno da J.M. i I.P. nemaju evidentiran prelaz državne granice, kao ni prijavljen boravak u Crnoj Gori. Sa svim navedenim upoznat je nadležni državni tužilac koji se izjasnio da se u radnjama T.R., J.M. i I.P. stiču elementi bića krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.” navodi se u saopštenju UP.

Osumnjičene su lišene slobode i uz krivičnu prijavu privedene nadležnom državnom tužiocu koji je donio rješenje o zadržavanju ovih lica do 72 sata.

V.M.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button