Uhapšeni stric i bratanac, osumnjičeni za oružanu pljačku Pošte u Sutomoru - Volim Podgoricu

Uhapšeni stric i bratanac, osumnjičeni za oružanu pljačku Pošte u Sutomoru

Policija je uhapsila dvojicu osumnjičenih da su juče uz prijetnju oružjem opljačkali poslovnicu Pošte u Sutomoru. Lisice na ruke stavljene su M.R. (51) i M.R. (24), obojica iz Budve. Dvojica uhapšenih su u krvnom srodstvu, stric i bratanac, saopšteno je iz Uprave policije.

“Sumnja se da su ove dvije osobe krivično djelo koje im se stavlja na teret počinile juče oko 14 časova, tako što su se vozilom marke „Opel Corsa“, skrivenih registarskih oznaka, kojom je upravljao M.R. (50), dovezle do poslovnice Pošte Crne Gore, nakon čega je M.R. (24) maskiran ušao u poslovnicu i uz prijetnju pištoljem od zaposlene radnice ukrao novac u iznosu od oko 1.500 eura, nakon čega su pobjegli”, naveli su iz Uprave policije.

Odmah po sazanju za događaj izvršena je blokada grada i preduzete su neophodne mjere i radnje koje su rezultirale identifikacijom, lociranjem i hapšenjem osumnjičenih.

“Po naredbi nadležnog suda izvršen je pretres stana i pomoćnih prostorija, kao i vozila, tom prilikom su pronađeni predmeti koji potiču iz navedenog krivičnog djela”, naveli su iz Uprave policije.

U Osnovno državno tužilaštvo Bar uhapšeni će danas biti privedeni na saslušanje kod tužioca, potvrđeno je Primorskom portalu.

Podsjetimo, u momentu kada je maskirana osoba uz prijetnju pištoljem ušla u Poštu u Sutomoru juče oko 14 časova, osim službenika u poslovnici je bilo četiri – pet klijenata. Razbojnik nije oklijevao da uperi pištolj prema službenicima.

“Utrčavanje naoružane osobe koja je prijetila pištoljem izazvalo je paniku. Nastala je vriska. Panika u malom prostoru. Drama u kojoj na sreću niko nije povrijeđen. Sve se dogodilo brzo. Da smo preživjeli šok, preživjeli smo”, kazao je za Primorski portal očevidac razbojništva u poslovnici Pošte u Sutomoru.

Razbojnik iz poslovnice pošte u Sutomoru ukrao je oko 1500 eura.

“Maskirani muškarac je oko 14 časova ušao u poslovnicu Pošte u Sutomoru.U vozilu ispred objekta ga je čekao saizvršilac. Nakon pljačke automobilom su se uputili u pravcu Budve”, kazao je rukovodilac Osnovnog državnog tužilašta tužilac Radovan Đurišić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com