Umjesto iz Podgorice, putnici za Beograd morali da putuju iz Tivta

Putnici koji su danas planirali da lete za Beograd nacionalnim avio prevoznikom Air Montenegro morali su za glavni grad Srbije, umjesto iz Podgorice, da putuju iz Tivta. Ekipa TVCG zabilježila je obezbijeđen prevoz od podgoričkog do tivatskog aerodroma ali i nezadovoljne putnike. Najveći problem je, ističu, nedostatak informacija. S druge strane, iz Air Montenegro kažu da su u konstantnoj komunikaciji s putnicima. Podsjećaju da im je jedan od aviona tehnički neispravan i da čine sve da se iznađu najbolja rješenja kako bi se realizovali planirani letovi.

Kako je za TVCG rekla Dragana Frantov Nikolić, vd izvršne direktorice kompanije Air Montenegro, određen broj letova će se odvijati po planu bez kašnjenja.

“To su prvenstveno letovi iz Tivta za Istanbul, iz Tivta za Prag, letovi za Ljubljanu, konkretno sjutrašnji Frankfurt i Cirih ali očekujemo da će usljed korišćenja aviona s manjim kapacitetom s kojim trenutno raspolažemo imati i određen broj putnika koji ne možemo prevesti željenim letom za, koje organizujemo alternativna rješenja”, istakla je Frantov Nikolić.

Ona je rekla da su stalnoj komunikacji sa svim putnicima koji su prilikom rezervacije ostavili svoje kontakte.

“I redovno ih obavještavamo o statusu njihovog leta. Činimo sve da se iznađu najbolja rješenja kako bi se prevezli putnici i realizovali planirani letovi uz optimalna kašnjenja”, navela je Frontov Nikolić.

(RTCG)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com