PUCNJAVA U AMERICI: Ubijene četiri osobe

Četiri osobe su ubijene iz vatrenog oružja u jednom kvartu u opštini Batler okruga Montgomeri u državi Ohajo, a policija traga za muškarcem počiniocem koji se smatra naoružanim i opasnim, saopštile su lokalne vlasti.

U saopštenju lokalnih vlasti se navodi da je policija u petak nešto prijepodne primila poziv da interveniše zbog izvještaja o pucnjavi, prenosi AP.

Načelnik lokalne policije Džon Porter rekao je da su četiri žrtve sa prostrijelnim ranama od vatrenog oružja i bez znakova života pronađene na “nekoliko različitih mjesta izvršenja zločina”.

U saopštenju se navodi da policija traga za Stivenom Marloom, za koga se vjeruje da je pobjegao iz tog područja u terenskom vozilu uz upozorenje svima koji vide njega ili vozilo da odmah pozovu policiju “i da mu ne prilaze, jer je vjerovatno da će i dalje biti naoružan i opasan”.

Načelnik Porter je rekao da policija ne vjeruje da postoji ikakva prijetnja za kvart u kojem je izvršeno krivično djelo, ali je potvrdio da će policajci ostati u tom području u slučaju da se osumnjičeni vrati.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com