UPOZORENJE OCA SLAVKA BAKOVIĆA: Bili su mu otvoreni svi putevi, a živio je samo 24 godine - Volim Podgoricu

UPOZORENJE OCA SLAVKA BAKOVIĆA: Bili su mu otvoreni svi putevi, a živio je samo 24 godine

ALFA Centar će sjutra organizovati performans kojim će obilježiti Međunarodni dan sjećanja na žrtve saobraćajnih nesreća u Crnoj Gori. Obilježavanju ovog dana pridružila se porodica tragično nastradalog Slavka Bakovića, koji je život izgubio u saobraćajnoj nesreći 19. septembra 2016.godine. Slavkov otac Svetozar je u pismu upućenom građanima poručio kako jedna sekunda nepažnje od porodičnog i ličnog raja i bajkovitog života napravi pravi pakao svima.

U pismu pročitajte šta je Slavkov otac poručio građanima

“Želim da se mladim ljudima pokaže kako jedna sekunda nepažnje od porodičnog i ličnog raja i bajkovitog života napravi pravi pakao svima.

Slavko je bio odličan pravnik pri kraju magistarskih studija, kadet pilotske akademije za komercijalno vazduhoplovstvo, predsjednik Savjeta mladih DPS-a Herceg Novi, vrlo uspješan političar a živio je samo dvadeset četiri godine i dvadeset tri dana.

Hoću da pošaljem snažnu poruku da ne stradaju isključivo nestabilni, pijani ili drogirani ljudi.

Moj Slavko je bio primjer uspješnosti, a prije par mjeseci je obavio psiho-fizičke preglede koji su bili besprekorni i test kod Međunarodne komisije za komercijalnog pilota i dobio nadprosječnu ocjenu.

Apsolutno svi putevi su mu bili otvoreni.

Tog 19. septembra Slavko se vraćao sa službenog puta iz Nikšića za Podgoricu i vozio je službeno vozilo mnogo niže klase i starije proizvodnje (Reno Clio) od njegovog privatnog vozila (Audi A5).

Ovo napominjem zbog predrasuda da se nezgode događaju sa “bijesnim” vozilima, a ustvari jaka i ispravna vozila, novije proizvodnje čuvaju živote putnika.

Vozilom je upravljao potpuno svjesno bez ikakvih nedozvjenih supstanci u organizmu.

Takođe napominjemo da je dva mijeseca prije nezgode radio sve zdravstvene preglede za pilota kao i ranije pomenute testove inteligencije i psihičkog stanja, što potvrđuje da je u smrt otišao u najvećoj psiho – fizičkoj snazi, bez premora, pospanosti, opijata i slično”, kazao je Svetozar Baković.

3 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com