(UŽIVO) KOPRIVICA: Abazović je osvetio Katnića rušenjem parlamentarne većine (VIDEO) - Volim Podgoricu

(UŽIVO) KOPRIVICA: Abazović je osvetio Katnića rušenjem parlamentarne većine (VIDEO)

Poslanik Demokrata Momo Koprivica pozdravio je odlazak sa funkcije glavnog specijalnog tužioca Milovoja Katnića, ali i istakao da, aludirajući na lidera URA-e Ditana Abazovića, nema većeg političkog licemjerstva nego pohvaliti se smjenom Katnića, a rušiti vladu sa Demokratskom partijom socijalista.

“Tužilački savjet je uradio ono što je neophodno bilo, u skladu sa ustavom i zakonom konstatovali prestanak funkcija tužiocima. To je jedna moralno politička satisfakcija”, naveo je Koprivica na konferenciji za medije.

Odluke Tužilačkog savjeta su, tvrdi, bez političke mrlje.

“Odluke o prestanku funkcije tužioca, kao i Katnića, donijete su većinom od 80 odsto glasova. U rad TS ne smije da se miješa ijedna politička partija. Tu stavljamo tačku”, kazao je Koprivica.

Onda je poručio lideru URA Dritanu Abazoviću.

“Nema većeg političkog licemherstva nego se pohvaliti smjenom Katnića, a sa DPS-om smijeniti većinu koja je dovela do smjene Katnića. To je pokušaj da se kitite tuđim perjem. Katniće se osvetio preko Abazovića parlamentarnoj većini koja je dovela do njegove smjene, a Abazović je osvetio Katnića tako što je srušio parlamentarnu većinu koja je dovela do Katnićeve smjene”, kazao je Koprivica.

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com