VELIKA NAGRADNA IGRA “ODMOR NIJE DALEKO” Aroma marketi i Conto diskonti nagrađuju ljetovanjem u Crnoj Gori

Danas je počela velika nagradna igra u Aroma marketima i Conto diskontima pod sloganom „ODMOR NIJE DALEKO“ koja će trajati od 15.6.2020. do 15.8.2020. godine. Glavne nagrade su pet ljetovanja u luksuznim crnogorskim hotelima Splendid u Bečićima, Long Beach u Ulcinju i Polar Star na Žabljaku i  druge vrijedne nagrade za srećne dobitnike. 

Svi koji žele da učestvuju mogu to da učine na jednostavan način. Potrebno je sms-om poslati broj fiskalnog računa iz Aroma marketa i Conto diskonta od minimum 5 eura i da na računu bude bilo koji proizvod brendova partnera koji su označeni u radnjama (Pivara Trebjesa/ Nikšićko pivo od 500 ml limenka i Expo Commerce /svi brendovi).   

 „Bliži se period godišnjih odmora pa pozivamo naše potrošače da učestvuju u nagradoj igri jer će dobitnici glavnih nagrada  svoj  odmor moći da provedu u najljepšim crnogorskim hotelima. Pored glavne nagrade učesnici će moći da osvoje bicikla i Aroma i Conto vaučere u vrijednosti od po 50 eura. 

Prethodni mjeseci su bili izazovni i ovom nagradnom igrom „Odmor nije daleko“  pridružujemo se podršci našim hotelijerima sa željom da imaju što bolju turističku sezonu u datim okolnostima“- saopštili su iz kompanije Domaća Trgovina.  

Što više računa se skupi i pošalje poruka, veća je i mogućnost da se postane dobitnik. Detaljnije informacije o nagradnoj igri mogu se naći na sajtu Domaće trgovine ili na Facebook stranici Aroma i Conto- Domaća Trgovina

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button