Vesna Medenica nakon zatvora u Spužu stigla u Institut “Dr Simo Milošević” - Volim Podgoricu

Vesna Medenica nakon zatvora u Spužu stigla u Institut “Dr Simo Milošević”

Nekadašnja predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica nalazi se na terapiji u Institutu “Dr Simo Milošević”, saznaje portal PRESS.

Medenica se trenutno brani slobode u krivičnom predmetu, koji je protiv nje pokrenulo Specijalno državno tužilaštvo (SDT), zbog sumnje da je dio organizovane kriminalne grupe koju je stvorio njen sin Miloš Medenica.

U novembru prošle godine nalazila se u istražnom zatvoru u Spužu.

Ona je puštena da se brani sa slobode uz obavezu da ne napušta mjesto boravišta i da se povremeno javlja policiji.

Da je Medenica u Igalu potvrdio je i njen branilac advokat Zdravko Begović.

“Medenicino prebivalište je u Kolašinu. Sudu smo dostavili medicinsku dokumentaciju, gdje je naložena rehabilitacija i oporavak. Na osnovu izvještaja ljekara specijaliste sud je dao dozvolu da može boraviti na rehabilitaciji”, rekao je Begović za portal PRESS.

Institut za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju „Dr Simo Milošević” A.D. Igalo ubraja se u najveće i najpoznatije institucije za multidisciplinarno banjsko liječenje na Balkanu.

Začetnik je moderne fizikalne i preventivne medicine, rehabilitacije, talasoterapije i wellness-a i postao je jedan od glavnih međunarodnih centara za rehabilitaciju djece, odraslih i starih osoba.

Pored programa prevencije i rehabilitacije zdravlja, Institut nudi wellness i rekreativne sadržaje koji se, u svojoj osnovi, oslanjaju na moderne principe medicine.

Ovakvi sadržaji posvećeni su promociji zdravog načina života, korekciji loših životnih navika, ili jednostavno uživanju u benefitima aroma-terapija, masaža i tretmana podmlađivanja lica, tijela i duše.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com