VUČINIĆ: Pobjedu od 30. avgusta branićemo svim legitimnim, institucionalnim sredstvima

Pobjedu od 30. avgusta branićemo svim legitimnim institucionalnim i vaninstitucionalnim sredstvima, poručio je predsjednik Radničke partije, Maksim Vučinić.

“Kao 27 poslanik kolaicije Za buducnost Crne Gore iza čijeg mandata stoji više 133 000 građana ove zemlje imam pravo da im garantujem, da glas tih građana neće vrijeđeti manje od bilo kog drugog glasa u državi. Ovaj pokušaj ponižavanja ljudi koji su 30 godina nosili baklju slobode neće proći nikome pa ni Dritanu Abazoviću predsjedniku partije od circa tri mandata”, naveo je Vučinić.

Vučinić je dodao da niko u Crnoj Gori nije glasao ni za jednog nosioca liste, nego za promjene opredjeljujući se programski bližu političku opciju.

“Ako je neko riješio da gradi političku karijeru na račun žrtava trazicije i građana koje je DPS režim pokušao da stavi u drugi red, grdno se prevario”, ocijenio je Vučinić.

Vučinić je poručio da, URA I CIVIS gaze po ivici izdaje.

“U ime Radničke partije kažem da ćemo im sa koalicionim partnerima iz DF-a pomoći da ne izdaju izbornu volju građana iskazanu 30. avgusta, koliko ne budu dorasli tome, predviđam im političko uništenje na prvim narednim izborima u kojem ćemo sa našim i njihovim biračima učestvovati”, zaključio je Vučinić.

 

loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com