VUKSANOVIĆ ODGOVORIO URI: Prije traktora bili su tenkovi

Opogubnosti politike koja je dovela do Vojno redarstvene akcije Oluja najbolje je da gospoda iz Ure pitaju Aleksandra Vučića, ako ga skoro vide, navedeno je u saopštenju hrvatske građanske inicijative, koje potpisuje lider stranke Adrijan Vuksanović.

“On je pravi reprezent tragične politike koja je došla tenkovima, a danas manipulira s nesretnim narodom koji je, po naređenju milicajca Mileta Martića, otišao traktorima. To je politika “carstva nebeskog” i onih koji su se za njega “opredelili”, a zapravo se radi o carstvu zemaljskom, o granicama Karlovac – Karlobag – Virovitica i izlasku na toplo crnogorsko more. Politika koja je oslobađala Hrvatsku od Hrvata, a danas bi Crnu Goru od Crnogoraca, ne žali za žrtvama i ratovima, već za porazima. Da se, nakon pet godina maltretiranja i iživljavanja nad nesrpskim stanovništvom, Hrvatska nije obranila upravo od takve politike, danas bi se mučila s otvorenim balkanima i s temeljnim ugovorima”, naveo je Vuksanović.

On je podsjetio da su Crna Gora i Hrvatska dvije prijateljske države.

“Tako će i ostati, usprkos Urinim i sličnim interpretacijama prošlosti koje gubitnika ne smiju podsjećati na njegov poraz”. poručio je Vuksanović.

loading...

1 komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com