X BEDEM FEST: Ne prestaju sa iznenađenjima, ovo su nova imena izvođača koji će nastupiti na tvrđavi! - Volim Podgoricu

X BEDEM FEST: Ne prestaju sa iznenađenjima, ovo su nova imena izvođača koji će nastupiti na tvrđavi!

 

Tek što su prije nekoliko dana objavili nove izvođače, iz organizacije Bedem festa ne prestaju sa iznenađenjima.

“Ovoga puta na repertoaru X jubilarnog Bedem festa naći će generacijski “udaljeni” ali muzičkom nadarenošću i šarmom potpuno legitimni i inspirartivni muzičari koji će itekako obogatiti ovogodišnju ionako izvrsnu listu izvođača”, navodi Petar. “Bedem fest potvrđuje svoju privrženost emociji, muzici, autentičnosti, dokazanom i potvrđenom muzičkom stvaralaštvu, kao i svoju raznovrsnost i bogatstvo žanrova. Upravo iz tog razloga Bedem fest traje i svakog dana izaziva divljenje i poštovanje svoje publike”.

“Jako nam je važan stav posjetilaca. Naročito vodimo računa o tome da sve generacije nađu svoje mjesto na tvrđavi. Naša je misija da publika sa nestrpljenjem iščekuje početak festivala, upravo zbog muzike i osjećaja koji im u tom smislu pružamo”, nastavlja on. “Mi želimo da oživimo kult i fenomen koncerata i live nastupa. Drevne zidine pružaju upravo to i ponosni smo na kulturološki aspekt našeg rada. Bedem fest i gradska tvrđava dišu kao jedno”, srećan je Petar.

“Darko Rundek, senior i senor, potvrđeno lice, antologija. Jedva čekamo njegov nastup na tvrđavi”, ističu iz organizacije.

“Đorđe Miljenović, poznatiji kao Sky Wikluh u ovoj formi pokazaće svoje novo lice, govoreći o bolu, o gorkim životnim iskustvima zbog čega je upravo animirao regionalnu publiku đe god se pojavio. Svoj novi album premijerno će predstaviti u Crnoj Gori upravo na Bedem festu. Uvjereni smo da će taj nastup predstavljati pravo “emotivno pražnjenje” stvarajući magični kontakt kako za sebe tako i za sve posjetioce”.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com