XVII međunarodna naučna konferencija “MSA Dubrovnik 2020” u Cavtatu, od 2. do 5. aprila - Volim Podgoricu

XVII međunarodna naučna konferencija “MSA Dubrovnik 2020” u Cavtatu, od 2. do 5. aprila

XVII izdanje međunarodne naučne konferencije u oblasti sporta, koja već tradicionalno okuplja svjetska imena naučnika i učesnike sa četiri kontinenta svijeta, održaće se u Cavtatu, Dubrovniku, u Hrvatskoj, od 2. do 5. aprila 2020. godine.

Konferenciju pod nazivom “Sport, fizička aktivnost i zdravlje: savremene perspektive”, CSA organizuje u saradnji sa Fakultetom za sport i fizičko vaspitanja Univerziteta Crne Gore i drugim međunarodnim partnerima, kao i pod pokroviteljstvom tradicionalnih i novih partnera.

Predsjedavajući CSA konferencije prof. dr Duško Bjelica navodi da je tema ove konferencije, “Sport, fizička aktivnost i zdravlje: savremene perspektive”, koncentrisana na vrlo aktuelne teme iz svih oblasti sportskih nauka i sportske medicine, uključujući fiziologiju i sportsku medicinu; društvene i humanističke nauke; biomehaniku i  druge prirodne nauke.

“Vjerujemo da teme naredne konferencije nude potencijalnim učesnicima konferencije odličan forum za prezentaciju najnovijih istraživanja i mogućnost za odličan teorijski i primijenjeni uvid u oblasti sportskih nauka i disciplina sportske medicine”, kazao je profesor Bjelica.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com