ZA TEBE: Božović u Kučima sa Prelevićima – tri brata i 17-oro djece žive od stočarstva - Volim Podgoricu

ZA TEBE: Božović u Kučima sa Prelevićima – tri brata i 17-oro djece žive od stočarstva

"Pomoć i svaka podrška ovakvim porodicama će oživjeti sjever, iznjedriti mlade i vrijedne ljude na kojima treba da ostane Crna Gora", kaže Božović

ZA TEBE: Božović u Kučima sa Prelevićima – tri brata i 17-oro djece žive od stočarstva

Bogdan Božović, poslanik SNP-a i poslanički kandidat na listi “ZA TEBE” koju čini koalicija SNP-a i Demosa, juče je u Kučima posjetio mnogobrojnu familiju Prelević koja živi – isključivo od stočarstva. U posjeti Prelevićima je bila i Ljiljana Lutovac, takođe kandidatkinja za poslanicu.

Rajko i Milenka Prelević imaji četiri sina, od kojih trojica žive u Kučima i bave se stočarstvom. U Kučima raste i njihovo sedamnaestoro djece. Već se spremaju da izdižu na katun, 400 ovaca, krave, konji…

“Da je lako – nije. Ali čestita i radna familija Prelević pokazuje kako se živi od poštenog rada. Takve porodice ova država mora podržati i pomoći im na svaki mogući način. Kuči su, praktično, na korak od Podgorice, a bogomdani za razvoj seoskog turizma, poljoprivrede, proizvodnju zdrave hrane”, kaže Božović.

On naglašava da podrška vrijednim i čestitim porodicama znači napredak Crne Gore u svakom pogledu.

“To se državi višestruko vraća. Treba li ova država tražiti išta više od 22 djece koju podižu četvorica braće Prelevića? Pomoć i svaka podrška ovakvim porodicama će oživjeti sjever, iznjedriti mlade i vrijedne ljude na kojima treba da ostane Crna Gora”, kaže Božović.

Poslanik SNP-a naglašava da su stubovi programa Socijalističke narodne partije upravo jačanje porodice kao osnovne ćelije društva, razvoj poljoprivrede kroz konkretnu podršku malim poljoprivrednicima i gazdinstvima, povećanje nataliteta kroz konkretne mjere pomoći mladim parovima i djeci, i konkretne mjere da mladi ljudi ostaju ovdje, ali isključivo zato što će ovo biti najbolje mjesto za život i rad.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com