“Završićeš kao ona žena u Bosni” Pomorac iz Crne Gore godinama zlostavljao suprugu, ona uspjela pobjeći - Volim Podgoricu

“Završićeš kao ona žena u Bosni” Pomorac iz Crne Gore godinama zlostavljao suprugu, ona uspjela pobjeći

Protiv pomorca iz Crne Gore (34), koji je godinama prijetio svojoj supruzi, državno tužilaštvo Hrvaatske sada je podiglo optužnicu.

Terete ga za porodično nasilje i prijetnje ženi, kojima je kako je sama ispričala, bila izložena od oktobra 2020. do januara ove godine. Muž je godinama vrijeđao, omalovažavao i zastrašivao.

Govorio joj je tako da nije majka njihovom sinu, da je klošarka i ku*va, da je glupača, izrugivao joj se što je iz Crne Gore. Više puta joj je prijetio da će ju ubiti, prebiti ili zaklati.

Završićeš kao ona žena u Bosni

Završićeš kao ona žena u Bosni”, poručio joj je misleći pri tome na ženu koju je ubio bivši suprug u Gradačcu.

Osim što je bio verbalno nasilan prema njoj, u optužnici stoji da ju je fizički zlostavljao. Tako ju je često šamarao i naguravao, govoreći joj da će imati posljedica ako ikome bude progovorila o njegovom nasilju. Sve je kulminiralo u januaru ove godine.

Ona mu je 17. januara rekla da je najbolje da se razvedu. On joj je na to uzvratio:

– Izazivam te da to uradiš. Tamo gdje te nađem tebe ću ubiti, a sina ću uzeti.

Pomorac: “Nisam kriv”

Zbog svega toga ovaj nasilnik je sada optužen za nasilje u porodici, a tužilaštvo traži da mu se izrekne kazna od godinu dana zatvora.

U svojoj obrani pomorac je sve negirao.

“Tačno je da sam suprugu pozvao sa broda i javio joj da ću ranije da siđem kako bismo riješili razmirice. Nikada joj nisam prijetio niti sam je tukao i vrijeđao, ona je to sve preuveličala”, uvjeravao je on istražioce, prenosi 24sata.

Bijeg od nasilnog muža

Žena je pak opisala kakvom je zlostavljanju sve bila izložena.

“Bojala sam se supruga. Svi moji su u Crnoj Gori i nisam mogla nikome da se obratim za pomoć. Bilo me strah kako će on da reaguje. Kada sam ga prijavila otišla sam sa sinom u sigurnu kuću, a zatim svojoj porodici u Crnu Goru”, izjavila je dodajući da i sada živi u Crnoj Gori.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com