(VIDEO) “Potpiši ovdje i prestani, boli me glava” Žena dovezla MRTVOG ujaka (68) u banku da joj potpiše papire za kredit - Volim Podgoricu

(VIDEO) “Potpiši ovdje i prestani, boli me glava” Žena dovezla MRTVOG ujaka (68) u banku da joj potpiše papire za kredit

Radnici i prisutni građani u banci ostali su u šoku kada je žena srednjih godina došla na šalter za odobravanje kredita vodeći sa sobom ujaka u kolicima, a koji je bio mrtav nekoliko sati.

Tom prilikom, ona je “komunicirala” sa pokojnikom, moleći ga da potpiše rješenje za kredit.

Erika de Souza Vieira Nunes iz Brazila pojavila se juče u banci u Rio de Ženeiru sa pokojnikom za koga je navedeno da se zove Paulo Roberto Braga (68) , gdje je rođaka preminulog na prevaru željela da dođe do novca od kredita, za koji je navodno Braga podnio zahtjev ranije.

Službenici banke ostali u šoku

Zaposleni u banci počeli su da snimaju bizarnu situaciju i na kraju su pozvali hitnu pomoć i policiju dok je ona rukom držala glavu preminulog penzionera uspravno i govoreći mu:

– Ujače, slušaš li? Moraš to potpisati. Ne mogu ja da ti potpišem.

Na bizarnom viralnom snimku se vidi kako žena govori mrtvom čovjeku da čvrsto uhvati svoju olovku dok mu je stavlja između prstiju i ohrabruje ga da potpiše parče papira u filijali banke u Banguu, četvrti u zapadnom djelu Rio de Žaneira u Brazilu. .

Bankarski službenik koji je vidio sve, ponovo se obratio ženi:

Mislim da ovo nije legalno. Ne izgleda dobro. Veoma je blijed!

– Takav je. Ako nisi dobro, mogu da te odvedem u bolnicu. Hoćeš li ponovo u bolnicu? – ponovo se ona obratila mrtvom čovjeku.

Na snimku se vidi kako se glava mrtvaca njiše naprijed-nazad prije nego što ga je lijevom rukom sa leđa uhvatila za vrat. Nakon toga, ona mu se opet obratila.

Stalno mu pričala da potpiše

– Potpiši ovdje i prestani, boli me glava – čuje se na snimku.

Naravno, muškarac se nije oglašavao. Čitava bizarna situacija se odigrala tokom jučerašnjeg dana. Ubrzo je na lice mjesta došla ekipa hitne pomoći, koja je potvrdila kako je penzioner Paulo Roberto Braga (68) preminuo nekoliko sati ranije.

Žena koja ga je odvezla u banku, Erika de Souza Vieira Nunes, uhapšena je na licu mjesta i rekla policiji da je bila njegova nećaka i negovateljica. Čini se da su zvaničnici signalizirali da su u srodstvu i navodno provjeravaju kamere za video nadzor u banci i van nje da vide da li je ona bila sama ili sa navodnim saučesnicima zbog sumnje da bi mogli da se bave organizovanom prevarom, prenosi Blic.

Rezultati obdukcije za utvrđivanje uzroka smrti još nisu objavljeni. Šef policije Fabio Luiz potvrdio je nakon hapšenja da je Braga već bio mrtav kada su ga odvezli u banku da potpiše kredit u iznosu od 17. 000 brazilskih reala, odnosno,2.930 evra.

Bizarni snimak objavljen je na Tviter nalogu “Realengotv”, prenosi Dejli mejl.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com