Završni radovi na izlazu s auto-puta Kolašin- Mataševo, u ponedjeljak otvaranje novog mosta na Tari - Volim Podgoricu

Završni radovi na izlazu s auto-puta Kolašin- Mataševo, u ponedjeljak otvaranje novog mosta na Tari

U toku je postavljanje završnog sloja asfalta na saobraćajnici od 1,4 kilometra, koja dionicu auto-puta povezuje sa regionalnim putem Kolašin – Mateševo, saopšteno je iz Opštine Kolašin.

Predsjednica Opštine Kolašin Marta Šćepanović, obišla je završne radove dionice auto-puta “Princeza Ksenija” na potezu od petlje “Mateševo” ka putu Kolašin – Mateševo, a koji su na dan otvaranja auto-puta ostali nezavršeni.

U razgovoru sa predsjednicom Opštine Kolašin, predstavnici izvođača radova najavili su za ponedjeljak- 26. septembra, otvaranje za saobraćaj novog mosta na Tari, dužine 56 metara čija je izgradnja planirana rekonstrukcijom puta R13, Bioče – Mateševo – Kolašin, uključujući i novi  most koji grade preko rijeke Drcke.

Kako je saopšteno iz Opštine Kolašin, prema najavama izvođača radova, rekonstrukcija preostalih 10 kilometara regionalnog puta Kolašin – Mateševo, počinje za petnaestak dana.

Vrijednost te investicije je 6,4 miliona eura sa uračunatim PDV-om, investitor je “MONTEPUT” d.o.o. a izvođač radova građevinska kompanija “BEMAX” d.o.o.

Rok za završetak radova je osam mjeseci od uvođenja izvođača u posao.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com