ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ NOSILAC LISTE: Kolona DF, SNP, Prava CG i Narodni pokret dobila lidera

Profesor Mašinskog fakulteta Zdravko Krivokapić potvrdio je da će biti nosilac liste saveza u kome će se naći Demokratski front, Socijalistička narodna partija, Narodni pokret, Prava Crna Gora i nestranačke ličnosti.

RAČUNAJU NA ENERGIJU LITIJA U istoj koloni DF, SNP, Narodni pokret i Prava CG, obećaće brisanje Zakono o crkvenoj imovini

Krivokapić je bio izvršni direktor NVO “Ne damo Crnu Goru”, a na ovu funkciju je podnio ostavku.

“Poštovani članovi Odbora, drage kolege, bilo mi je zadovoljstvo da sam imao tu čast da se bolje upoznamo i zajedničkim djelovanjem pokrenemo energiju koja treba našoj Crnoj Gori. Sticaj okolnosti je učinio da sam se prihvatio velike obaveze i u poslednjem trenutku postao imenitelj potrebnog jedinstva. Smatrajući da moje trenutno angažovanje nije spojivo sa funkcijom u NVO, u interesu nezavisnosti i nepristrasnosti moram se odreći svoje funkcije i učešća u njenom radu”, naveo je Krivokapić u fejsbuk objavi.

Kaže da je njegov budući angažman i dalje saglasan sa uspostavljenim principima pomenute NVO.

“Ja lično ne pripadam niti jednoj političkoj opciji, pa će mi vodilja biti dostojno i dovoljno. Naše djelovanje je bilo da stvorimo organizaciju na bazi sistemskog pristupa, tako da ne zavisi od ličnosti”, napisao je Krivokapić.

Na mjestu predsjednika NVO će ga naslijediti Vesna Bratić.

“Zato sam više nego siguran, da će je naša koleginica, uvažena prof. dr Vesna Bratić, još uspešnije voditi. Imaću uvijek osjećaj pripadnosti NVO zavaljujem se svima koji su volonterski radili i članovima Odbora koji su finansijski podržali naš rad, jer je to najbolje svjedočanstvo vjere u rezultate rada. Vi ste moja jedina baza. Ne damo Crnu Goru”, zaključuje Krivokapić.

V.R.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button