DANKA PODRŽALA MARIJU: “Mare, odavno si takve za metar preskočila!”

Teniserka Danka Kovinić podržala je atletičarki Mariju Vuković povodom brojnih negativnih komentara koji su joj upućeni zbog podrške listi Pokreta “Svi za naš GRAD” – Ivan Vuković.

Ona je na Tviteru i poručila da kao sportistkinja i prijateljica saosjeća sa Marijom, jer je, kako kaže, poznato kakve uvrede primaju nakon poraza.

“Za uvrede koje je, nažalost, doživjela u svojoj zemlji nemam riječi! Mare, kao što sam ti juče kazala – glavu gore, odavno si takve za metar preskočila”, poručila je Kovinić.

Podsjetimo, gradonačelnik Ivan Vuković juče je saopštio da Marija Vuković neće biti na listi koju on predvodi, kako bi je zaštitio od loših uticaja na njenu buduću karijeruj.

MARIJA NEĆE BITI NA LISTI; VUKOVIĆ: Kako bi je zaštitio od loših uticaja na karijeru, predložio sam da pruži podršku u drugačijoj formi;

loading...

1 komentar

  1. DAVNO DAVNO JOS IZ KNINA KAD JE POBJEGLA OD USTASKOG NOZA ,TAD NAS JE PRESKOCILA ,A DRUGI PUT NAS JE PRESKOCILA U CRKVU KAD JE OTISKA KOD AMFILOHIJA ,A TRECI PUT SAD KOD JOANIKIJA,AJA JOJ ZELIM SAD CETRVTI PUT DA SKOCI U KOLICA INVALIDSKA ,I TO DA JOJ IH USTASE CRNOGORSKE DONIRAJU ZA UZVRACENU LJUBAV

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com