Predloženo imenovanje novog Savjeta Gradske TV - Volim Podgoricu

Predloženo imenovanje novog Savjeta Gradske TV

Odbor za izbor i imenovanja predložio je Skupštini Glavnog grada da razriješi dosadašnji Savjet RTV Podgorica, te da imenuje novi.

Savjet su do sada činili Živko AndrijaševićBožidar Jaredić, Dragana Tripković, Husein Tuzović i Amer Ramusović.

Za članove Savjeta lokalnog Javnog servisa predloženi su Vesna Radulović, Tatjana Novović, Zoran Rakočević, Aleksandar Đurišić Tatjana Džudović.

Odbor je dao saglasnost da se Vučić Ćetković razriješi sa funkcije direktora Muzeja i galerija, kao i za imenovanje Ivane Čupić na ovu funkciju.

Dkupština će, na predlog Odbora odlučivati o imenovanju Petra Krivokapića za izvršnog direktora Zelenila u punom mandatu.

Vršioci dužnosti direktora Čistoće i Parking servisa Denis Hot i Alija Hamzić i dalje obavljaju te funkcije u v.d. mandatu a najduže šest mjeseci.

Odbora je saglasan i da se izabere novi odbor direktora Parking servisa, a na mjesto Anđele Bulatović koja je podnijela ostavku, za novog člana odbora da se imenuje Jelena Radičević.

U odboru za planiranje i uređenje prostora, komunalno-stambenu djelatnost, saobraćaj i zaštitu životne sredine, kao i u savjetu za pitanja lica sa invaliditetom umjesto Aleksandra Božovića biće Ljiljana Maraš.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com