“Ajkule” izgubile od Srbije u Nišu - Volim Podgoricu

“Ajkule” izgubile od Srbije u Nišu

Kombinovani sastav Crne Gore nije imao šansi protiv gotovo najjačem Srbije – u 2. kolu Svjetske lige naši vaterpolisti su u Nišu poraženi rezultatom 7:4.

“Delfini” su, na kraju krajeva, opravdali ulogu favorita, a “ajkule” u većem dijelu meča bile nemoćne u napadu, čak i kada su imale rezultatski priključak.

Srbija je vodila sa 3:0, a Crna Gora je prvi gol dala 3 minuta i 44 sekunde prije kraja druge četvrtine kada je Aleksandar Ivović pogodio za 3:1.

Potom je i Bojan Banićević dao gol za 3:2, a prvo poluvrijeme je pogotkom završio Milan Aleksić koji je matirao Dejana Lazovića devet sekundi prije kraja za 4:2 u napadu s igračem više.

Nastavak je potpuno pripao Srbiji, koja je imala i četiri gola prednosti (7:3), a “ajkule” su posljednju šansu da se vrate u meč propustile šest minuta prije kraja kada je Gojko Pijetlović zaustavio Dragana Draškovića kod rezultata 7:4…

Srbiji je ovo druga pobjeda (nakon što je bila bolja od Rumunije na startu sa 12:3), dok je naš tim upisao poraz u prvoj utakmici ove sezone u Svjetskoj ligi

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com