ČOVIĆ O ODNOSIMA SA BOKANOM: Nikakvi su, čovjek napravio one poruke o meni i mojoj porodici - Volim Podgoricu

ČOVIĆ O ODNOSIMA SA BOKANOM: Nikakvi su, čovjek napravio one poruke o meni i mojoj porodici

Predsjednik Crvene Zvezde Nebojša Čović tokom gostovanja u emisiji “Dobro jutro sa Đukom”, ponovo je govorio o odnosima sa KK Budućnost i predsjednikom Draganom Bokanom.

,,Odnosi sa Bokanom su nikakvi. Trenutno ne postoje teško i da će postoje. Kako da postoje bre čovjek napravio one poruke i meni i mojoj porodici”.

Nekada ste bili u korektnim odnosima, kako je došlo dovde?

“To govori o njemu kakav je čovjek. Kako je došlo do sukoba? Ako se sjećate prošle sezone kada su Zvezdini košarkaši došli na treću utakmicu bili smo napadnuti u hotelu”.

Zašto ste izašli da igrate tu utakmicu?

“Zato što smo pogrešili. Mislili smo da čuvamo ligu. Trebalo je da se spakujemo i vratimo u Beograd. Nismo to uradili, odigrali smo, doživjeli svašta, upali su sudijama u svlačionicu i pored svega izgubili pola koša, promašaj Lesora”, rekao je Čović između ostalog u pomenutoj emisiji i dodao da Voli nikada nije bio sponzor Zvezde.

Neki najavljuju da neće igrati sledeće sezone ABA ligu, tačnije to je učinila Budućnost.

“Ako neće da igraju ne moraju. Nikakav problem. Ako misle da im je bolje u nekim drugim ligama… U slučaju da nema ABA lige jedino Srbija može da napravi dobru ligu. Može i Hrvatska…”, rekao je Čović prilikom gostovanja na KCN.

1 komentar

  1. hey there and thanks to your info – I’ve certainly picked up anything new from right here. I did however expertise a few technical issues the usage of this website, as I skilled to reload the web site a lot of instances prior to I may get it to load correctly. I had been puzzling over if your hosting is OK? No longer that I’m complaining, however sluggish loading instances instances will often have an effect on your placement in google and could injury your high-quality rating if ads and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Well I am including this RSS to my e-mail and could look out for much more of your respective intriguing content. Make sure you replace this once more very soon..

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com